System ISO 9001:2015 oraz HACCP TMS Standard
System HACCP pozwala na uzyskanie pewności, że zakład wykonał wszystko dla bezpieczeństwa wyrobu i konsumenta, w odniesieniu do przepisów, zasad dobrej praktyki produkcyjnej.Certyfikowany system ISO 9001:2015 oraz HACCP pozwala zapewnić najwyższą jakość przy pełnym bezpieczeństwie wyrobów.
Nasze wiedza - twoje korzyści
- Oszczędność czasu i pieniędzy -dzięki zasadom systemów zarządzania , które zwiększają sprawność organizacyjną, produktywność oraz rentowność.
- Minimalizacja ryzyka -konsekwentnie osiąnięte poziomy bezpieczeństwa określone przez normy zapewniają że Twoje produkty i usługi spełniąją wymagania klientów oraz zmniejszają ryzyka kosztów czy zobowiązań prawnych.
- Współpraca z ekspertami -z TÜV SÜD, uznaną mięzynarodowo i kompetentną organizacją.
- Zwiększenie konkurencyjności -dzięki systemowi zarzązania bezpieczeńtwem żwnośi certyfikowanemu przez TÜV SÜD, który przyciąga inwestorów i obniża bariery handlowe dla Twojej firmy.
- Zdobycie uznania na rynku -powszechnie wiadomo, że certyfikowane systemy zarządzania bezpieczeństwa żywności mogą pomóc wzmocnić Twoją pozycję na rynku jako dostawcy i ułatwić wejście na nowy rynek.
- Uzyskać przewagę konkurencyjną- dzięki współpracy z globalną TÜV SÜD Polska, uznaną i kompetentą organizacją obecną w ponad 100 krajach na świecie, 600 lokalizacjach.